Продавець avto-magaz.in.ua розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
472 відгуків
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Кошик
+380 991627807
+380 (68) 776-62-02
+380 (99) 162-78-07

Політика Безпеки

Політика Безпеки

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА ЗАХИСТУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Загальні положення

 

Компанія з великою повагою ставиться до особистої (персональної) інформації

всіх без винятку осіб, що відвідали Сайт, а також тих, хто користується наданими Сайтом

сервісами; у зв'язку з чим, Компанія прагне захищати конфіденційність персональних

даних (відомостей або сукупності відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована

або може бути конкретно ідентифікована), тим самим створивши і забезпечивши максимально

комфортні умови використання сервісів Сайту для кожного користувача.

 

Дана Політика конфіденційності та захисту персональних даних (далі - «Політика»)

встановлює порядок здійснення Компанією обробки персональних даних, види

зібраних персональних даних, мети використання таких персональних даних,

взаємодія Компанії з третіми особами, заходи безпеки для захисту персональних

даних, умови доступу до персональних даних, а також контактну інформацію для

користувача щодо одержання доступу, внесення змін, блокування або видалення

своїх персональних даних та поводження з будь-якими питаннями, які можуть виникнути у Вас

щодо практики захисту персональних даних.

 

Збір та використання персональних даних

 

При використанні користувачем сервісів Сайту Компанією здійснюється обробка даних

користувача, а саме: - даних, що надаються користувачем при заповненні

реєстраційних форм, так і в процесі користування сервісами; - файлів cookie; - ір -адреси; -

параметри та налаштування інтернет-браузерів (User-agent).

 

Компанія збирає лише ті персональні дані (наприклад, Ваше ім'я і прізвище, та логін

пароль доступу, адреса електронної пошти, номер контактного телефону, дата народження, стать і

тощо), які свідомо і добровільно надані Вами як суб'єктом персональних

даних в цілях використання сервісів Сайту, що відповідно до вимог

законодавства є згодою суб'єкта персональних даних на обробку своїх

персональних даних відповідно до сформульованої у цій Політиці метою їх обробки.

 

При відвідуванні Сайту фіксуються всі входи в систему. Інші відомості по трафіку

користувача не обробляються і не зберігаються.

 

Звертаємо Вашу увагу: Компанія обмежується збором мінімального обсягу

інформації, необхідної виключно для виконання запиту суб'єкта персональних

даних. У будь-якому випадку, коли запитується необов'язкова до надання інформація,

користувач буде про це повідомлено в момент збору такої інформації.

 

Компанія не збирає будь-яку інформацію щодо опрацювання якої законодавством

встановлені певні вимоги, як то інформацію про расове або етнічне

походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в

політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання у

скоєнні злочину або засудження до кримінального покарання, а також дані, що стосуються

здоров'я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (відповідно до статті 7 Закону

України «Про захист персональних даних»).

 

Компанія збирає дані про статистику відвідування Сайту. Відомості можуть містити

інформацію про з'єднання, трафік, переглядачі, а також про дату, час,

тривалості роботи в мережі Інтернет і знаходження на Сайті.

 

Обробка персональних даних

 

Обробка і зберігання наданих персональних даних здійснюється у дата-центрах,

де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів Сайту.

Надані персональні дані обробляються і можуть зберігатися у Базі персональних

даних або в окремій таблиці Бази даних Сайту.

Цілі використання персональних даних

 

Ваші персональні дані використовуються в цілях забезпечення надання Інтернет-

сервісів Сайту, обміну інформацією / новинами, відносин у сфері реклами та комунікації

 

відповідно та на виконання законів України, в тому числі, але не виключно: «Про захист

персональних даних», «Про ратифікацію Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою

обробкою персональних даних та Додаткового протоколу до Конвенції про захист осіб у

зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних щодо органів нагляду та

транскордонних потоків даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації», «Про

захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», «Про державну

підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів», а також у

згідно з Правилами використання Сайту та інших актів, що регулюють діяльність

Компанії.

 

Термін зберігання персональних даних

 

Персональні дані зберігаються протягом терміну не більше, ніж це необхідно в цілях їх

обробки.

 

Після того, як суб'єкт персональних даних перестає бути користувачем Сайту шляхом

видалення облікового запису на Сайті, його персональні дані автоматично

видаляються.

 

Використання файлів cookie

 

Cookie - це текстовий файл або файли, які містять невеликий обсяг інформації, які

відправляються веб-браузера і зберігаються на пристрої користувача. До таких пристроїв можна

віднести комп'ютер, мобільний телефон або інший пристрій, за допомогою якого

користувач відвідує Сайт.

 

Файли cookie можуть бути вічними (вони називаються постійними файлами cookie) і зберігатися в

комп'ютері, поки користувач не видалить, або тимчасовими (такі файли cookie називаються

сесійними), тобто вони зберігаються тільки до закриття браузера. Крім того, файли cookie

поділяються на основні (вони встановлюються безпосередньо відвідуваним Сайтом) і сторонні

(встановлюються іншими сайтами).

 

Важливо:

 

при повторному відвідуванні користувачем Сайту, дані файлів cookie оновлюються;

у більшості випадків, веб-браузер за умовчанням допускає автоматичне збереження файлів

cookie на пристрої користувача;

відключення cookie може призвести до обмеження доступу до опублікованих

матеріалів та / або неповноцінного функціонування сервісів Сайту.

Компанія піклується про своїх користувачів і намагається зробити перебування на Сайті

максимально комфортним, і для цього Компанії необхідно, за допомогою файлів cookie,

проаналізувати поведінку, уподобання та інтереси користувача. Такий аналіз допоможе

Компанії поліпшити досвід взаємодії з Сайтом, визначити найбільш зручний інтерфейс і

навігацію Сервісу.

 

Згідно класифікації Міжнародної торговельної палати (International Chamber of Commerce),

Компанія використовує такі категорії файлів cookie:

 

Строго необхідні файли cookie - потрібні для переміщення користувачем веб-сторінці

при використанні певних сервісів, наприклад, для доступу до захищених сторінок,

реєстрації та авторизації, здійснення пошуку по Сайту. Також здійснюють запам'ятовування

попередніх дій користувача при переході на попередню сторінку до тієї ж сесії.

 

Експлуатаційні файли cookie - агрегує інформацію про те, як використовується Сайт. Ці

дані зберігаються на пристрої користувача між сеансами веб-браузера. Прикладами таких

даних можуть бути наступні метрики: час перебування на Сайті, найбільш часто

відвідувані сторінки, розуміння, які саме розділи і сервіси сайту були найбільш

цікаві для користувача, наскільки ефективна та чи інша рекламна та / або маркетингова

кампанія і т. д.

 

Вся інформація, зібрана за допомогою експлуатаційних файлів cookie, призначена для

статистичних і аналітичних завдань. Деякі дані з файлів cookie, які можуть надаватися

третім сторонам, які мають дозвіл з боку веб-ресурсу, і виключно для

зазначених вище цілей.

 

Функціональні файли cookie використовуються для збереження параметрів або конфігурацій,

які зберігаються на пристрої користувача між сеансами веб-браузера. Прикладами таких

даних можуть бути наступні метрики: ім'я користувача, фото в профілі, інформація щодо

залишеним коментарів, мову сайту, місцезнаходження, відомості про те, чи надавалася

користувачеві яка-небудь інформація або вибрані переваги раніше, а також інші

параметри Сайту.

 

Дані файли cookie також дозволяють користувачам дивитися відео, брати участь в

интерактивах (опитування, голосування ) і взаємодіяти з соціальними мережами.

 

Щоб зробити більш приємними враження після відвідування ресурсу, зазначені файли cookie

запам'ятовують надану користувачем інформацію, підвищуючи ефективність

взаємодії з Сайтом.

 

Деякі дані файлів cookie можуть надаватися третім сторонам, які мають

дозвіл з боку веб-ресурсу, і виключно для зазначених вище цілей.

 

Цільові файли cookie використовуються для надання контенту, який може

зацікавити користувача. Ці дані зберігаються на пристрої користувача між сеансами

веб-браузера. Прикладами таких даних можуть бути наступні метрики: відстеження

рекомендованого текстового, графічного, аудіо та відеоматеріалу, з метою уникнути

повторного показу, управління цільовою рекламою, оцінка ефективності рекламних кампаній,

інформація про відвідування користувачем інших ресурсів при переходах, а також інші

параметри Сайту.

 

Сайт може ділитися цією інформацією з іншими сторонами, включаючи медіа-клієнтів,

рекламодавців, агентств та партнерів по суміжних бізнесів для того, щоб вони надавали

якісну таргетовану рекламу.

 

Cookie-файли сторонніх сервісів і сервісів аналітики:

 

Для оперативної доставки, більш якісного відображення і детального аналізу вмісту

Сайті, Компанія користується послугами, які є власністю інших сторонніх

компаній, таких як Facebook, Twitter, Instagram, Alphabet Inc., Gemius та інші.

 

Наведені як приклад компанії можуть використовувати файли на пристрої

користувача під час роботи на Сайті.

 

Слід звернути увагу, що Сайт не може вплинути на роботу файлів cookie, які

використовуються цими сервісами. Всі необхідні відомості про їх використанні можна дізнатися,

відвідавши відповідний ресурс.

 

Управління файлами cookie:

 

Основні веб-браузери (перераховані нижче) налаштовані на автоматичне приймання файлів

cookie. Для того, щоб їх відключити, скористайтеся функцією довідки у своєму браузері.

Довідку можна викликати через меню або за допомогою кнопки F1.

 

Microsoft Edge — https://privacy.microsoft.com/ru-ru/privacystatement

 

Mozilla Firefox — https://www.mozilla.org/ru/privacy/websites/#cookies

 

Google Chrome — https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=ru

 

Opera — http://help.opera.com/Windows/11.50/ru/cookies.html

 

Safari for macOS — https://support.apple.com/kb/PH21411?locale=en_US

 

Важливо:

 

конфігурація настройок файли cookie для веб-браузерів мобільних пристроїв може відрізнятися;

слід нагадати, що повноцінна робота з Сайтом доступна тільки при використанні файлів

cookie;

відключення cookie може призвести до обмеження доступу до змісту і до

неповноцінного функціонування сервісів Сайту.

Щоб звернутися до Компанії з приводу використання файлів cookie, відправте повідомлення

електронною поштою

 

Якщо користувач не включає використання файлів cookie або навмисно видаляє усі файли

cookie зі свого веб-браузера, то при подальшому відвідуванні Сайту користувачеві буде

повторно запропоновано включення та використання файлів cookie.

 

Інформація про користувачів, отримана з допомогою файлів cookie, не продається і не

поширюється у відкритому доступі, а також є власністю компанії, якій

належить ресурс.

 

Взаємодія Сайту з іншими ресурсами

 

При використанні користувачем сервісів, на сторінках Сайту можуть бути присутні коди

інших Інтернет-ресурсів третіх осіб, у результаті чого такі Інтернет-ресурси і треті особи

отримують Ваші дані. Отже, ці Інтернет-ресурси можуть отримувати та обробляти

інформацію про те, що Ви відвідали ці сторінки, а також іншу інформацію, яку

передає браузер користувача. Такими Інтернет-ресурсами можуть бути:

 

системи банеропоказов (наприклад, DoubleClick for Publishers, Admixer, AdRiver та ін )

 

соціальні плагіни мереж (наприклад, Discus, Facebook, Twitter, Google+).

Использование указанных сервисов Компании необходимо для оперативного анализа посещений

Сайта, внутренней и внешней оценки посещаемости Сайта, глубины просмотра, активности

пользователей. Данные, полученные от указанных сервисов, Компания не сохраняет и не

обрабатывает.

 

Соответственно, если пользователь в силу каких-либо причин не желает, чтобы указанные

сервисы получали доступ к его персональным данным, пользователь может по собственному

желанию выйти из своего аккаунта или профиля, очистить файлы cookie (через свой браузер).

 

Безопасность несовершеннолетних

 

Сайт не призначений для неповнолітніх користувачів. Компанія дуже серйозно

відноситься до питань безпеки, особливо щодо осіб, які не досягли повноліття,

у зв'язку з чим, зі свого боку, Компанія звертається до батьків з проханням пояснити своїм

дітям питання безпеки в Інтернеті, їх конкретну мету і необхідність використання

тих чи інших сервісів Сайту.

 

Взаємодія Компанії з третіми особами щодо персональних даних

 

Компанія не здійснює передачу персональних даних третім особам

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner